010 413 59 84 linden.vos@gmail.com

Varilux van Essilor

Uw dag vraagt om meer dan één bril!

Wist u dat Varilux het nummer één merk multifocale brillenglazen wereldwijd is*? Met uw Varilux bril ziet u op alle afstanden scherp. Varilux brillenglazen zijn dus de ideale oplossing voor uw dagelijkse bril. Toch kunnen speciale brillenglazen voor specifieke momenten een uitstekende aanvulling op uw dag zijn.

*Meest verkochte merk van multifocale brillenglazen volgens Essilors marktonderzoek. © Essilor International, mei 2017.

 

07.30 uur: naar het werk met de autobril

Klaar om de dag te starten en naar het werk te gaan! Bent u veel onderweg? Een autobril maakt de ritten aangenamer. Deze voorkomt hinderlijke schitteringen op het wegdek en u geniet van een verhoogd contrast. We kunnen de meekleurende brillenglazen van Crizal Transitions Xtractive aanbevelen: ze kleuren zelfs op achter de autoruit!

09.30 uur: aan het werk met de multimediabril

We zijn de hele dag constant verbonden via allerlei digitale beeldschermen: we werken via de computer, sturen berichtjes met de mobiele telefoon en gebruiken de tablet tijdens vergaderingen. Multimediabrillenglazen helpen de ogen ontspannen bij het kijken naar digitale beeldschermen. Daardoor heeft u minder snel last van vermoeide en droge ogen, of nek- en schouderklachten.

 

 

 

12.30 uur: genieten van de zon met de zonnebril

Heerlijk, naar buiten en genieten van de najaarszon! Maar zorg wel voor goede UV-bescherming. Kies daarom een zonnebril met een zo hoog mogelijke Eye-Sun Protection Factor (E-SPF)*. Wist u dat wij uw zonnebril identiek kunnen maken aan uw dagelijkse Varilux bril? U kiest alleen een andere kleur brillenglazen!

18.30 uur: actief met de outdoor-bril

Of u nu sport ter ontspanning, traint voor een wedstrijd of erop uittrekt om heerlijk buiten te zijn: een outdoor-bril mag niet ontbreken. De outdoor-brillenglazen zijn gemaakt van extra sterk materiaal en hebben een kwalitatieve krasbestendige en vuilafstotende coating. Verbeter uw prestaties door uw brillenglazen af te stemmen op uw outdoor-activiteit!

*E-SPF® is een index die de algehele UV-bescherming van een brillenglas aangeeft. E-SPF® is ontwikkeld door Essilor International en wordt ondersteund door experts van onafhankelijke derde partijen. De index betreft alleen de prestaties van het brillenglas. De E-SPF® index is exclusief eventuele directe blootstelling van het oog die afhangt van externe factoren (de morfologie van de drager, de vorm van het montuur en de positie van het montuur). © Essilor International, mei 2017.

 

Bekijk hieronder de commercial over Varilux van Essilor

Wil je weten in welke categorie jij het meeste behoefte hebt aan een tweede bril? Maak een afspraak!

Heb je een vraag? Stel hem hieronder, bel ons of kom langs!

10 + 11 =