Welkom 9 Brillenglazen

Een bril is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse leven.

Bij Van der Linden & De Vos Optiek begrijpen we dat. Brillenglazen zijn de sleutel tot helder zicht en comfortabel zien. Of u nu multifocale glazen nodig heeft om op afstand én dichtbij te kunnen zien, of op zoek bent naar een oplossing voor werken achter een computer met onze office glazen, wij hebben het allemaal. En als u een correctie nodig heeft voor alleen veraf of alleen dichtbij, dan bieden wij ook enkelvoudige glazen aan. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie zonneglazen om uw ogen te beschermen tegen de zon.

Wij hebben voor iedereen de perfecte bril op maat.

Multifocale glazen

Multifocale glazen zijn de perfecte oplossing voor mensen die zowel veraf als dichtbij moeten zien zonder van bril te wisselen. De glazen hebben meerdere sterktes, waardoor u met één bril scherp ziet op elke afstand. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de glazen die het beste bij uw ogen en levensstijl passen. Onze glazen worden geproduceerd met de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat u helder en comfortabel zicht heeft.

Office glazen

Veel mensen brengen een groot deel van hun dag door achter een computerscherm. Dit kan leiden tot vermoeide, geïrriteerde en droge ogen, evenals nek- en rugklachten. Met onze officeglazen kunt u uw ogen ontlasten en comfortabel werken achter uw beeldscherm. Onze officeglazen zijn ontworpen om het beeld op uw computerscherm scherp te stellen en tegelijkertijd een comfortabele leesafstand te bieden. Hierdoor kunt u zonder inspanning werken en blijft u de hele dag door scherp zien. Wij bieden een uitgebreide selectie officeglazen aan van verschillende materialen tot speciale coatings om uw ogen te beschermen tegen schadelijk blauw licht.

Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige glazen bieden een oplossing voor mensen die een correctie nodig hebben voor alleen veraf of alleen dichtbij. Deze glazen hebben één sterkte, waardoor ze een goede keuze zijn voor mensen die geen correctie nodig hebben voor beide afstanden. Onze enkelvoudige glazen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals kunststof en glas, en met verschillende coatings om de glazen duurzaam en krasbestendig te maken. Onze glazen worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat u helder en comfortabel zicht heeft.

Zonneglazen

Zonneglazen bieden niet alleen bescherming tegen de felle zon, maar zijn ook een stijlvol accessoire voor uw bril. Onze zonneglazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten om aan uw wensen en behoeften te voldoen. We bieden ook gepolariseerde zonneglazen die schittering verminderen en uw ogen beschermen tegen schadelijke UV-straling. Wij hebben een brede selectie zonneglazen, van sportieve tot modieuze modellen. Of u nu op zoek bent naar een paar zonneglazen voor op het strand, tijdens het rijden of voor dagelijks gebruik, we hebben voor elk wat wils.

“Een goed onderhouden bril gaat niet alleen langer mee,
het laat ook zien dat je oog hebt voor detail en zorgzaamheid.”

Contact

Bescherm uw ogen en zie er stijlvol uit met onze glazen.

Of u nu op zoek bent naar multifocale, office, enkelvoudige of zonneglazen, onze deskundige opticiens staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste glazen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om u de beste zichtervaring te bieden. Bovendien bieden we een uitstekende nazorg en garantie op al onze producten.

Maak vandaag nog een afspraak!