Welkom 9 Oogzorg

Bij ons staat oogzorg centraal.

Onze optometrist en contactlensspecialist zijn hoogopgeleide professionals die uw gezichtsvermogen als prioriteit zien. Wij bieden uitgebreide oogzorgdiensten en adviseren u graag over hoe u uw ogen gezond kunt houden. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze specialismen op het gebied van oogzorg. namelijk

Oogzorg

Wij zijn u graag van dienst.

Optometrie

Onze optometrist is een specialist op het gebied van oogzorg en voert uitgebreide oogmetingen uit. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar uw gezichtsscherpte, maar ook naar de gezondheid van uw ogen. Onze optometrist kan oogafwijkingen en oogziektes opsporen en indien nodig kunnen wij u doorverwijzen naar een oogarts.

Oogmeting

Een oogmeting is de basis voor goed zicht. Onze optometrist voert uitgebreide oogmetingen uit om uw gezichtsvermogen te bepalen en te kijken of er afwijkingen of oogziekten aanwezig zijn. Aan de hand van de resultaten adviseren wij u over de juiste brillenglazen of contactlenzen.

Contactlenzen

Onze contactlensspecialist is opgeleid om contactlenzen aan te meten en uw ogen te controleren. Hij of zij adviseert u over de verschillende soorten contactlenzen en geeft u instructies over het gebruik en onderhoud van contactlenzen. Ook voor speciale contactlenzen, zoals multifocale of torische lenzen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Droge ogen

Droge ogen kunnen vervelende klachten veroorzaken. zoals jeuk, branderige ogen en vermoeidheid. Onze optometrist kan de oorzaak van droge ogen onderzoeken en u adviseren over de juiste behandeling. Dit kan variëren van oogdruppels tot een speciale bril of contactlenzen.

Glaucoom

Glaucoom is een oogziekte waarbij de oogzenuw beschadigd raakt door langdurig te hoge oogdruk, wat kan leiden tot gezichtsvelduitval en uiteindelijk tot blindheid. Onze optometrist kan glaucoom vroegtijdig opsporen en behandelen. Regelmatige oogmetingen zijn belangrijk om glaucoom op tijd te ontdekken.

Staar

Staar is een oogaandoening waarbij de ooglens troebel wordt, waardoor het zicht minder scherp wordt. Onze optometrist kan staar opsporen en u adviseren over de juiste behandeling. In sommige gevallen kan een operatie nodig zijn om de staar te verwijderen en de lens te vervangen.

Consult

Bij ons staan uw ogen centraal.

Onze optometrist is een expert in oogzorg en kan u helpen bij het behouden van gezonde ogen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze oogzorgdiensten of om een afspraak te maken voor een uitgebreide oogmeting. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of door een afspraak in te plannen in onze agenda. Wij helpen u graag verder!

Maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis oogmeting!