Welkom 9 Contactlenzen

Bent u op zoek naar een alternatief voor uw bril?

Dan zijn contactlenzen wellicht de ideale oplossing voor u! Bij Van der Linden & De Vos Optiek hebben we een ruime selectie contactlenzen voor alle soorten visuele behoeften en levensstijlen. Of u nu kiest voor zachte contactlenzen die een hoog draagcomfort bieden, harde contactlenzen die zorgen voor een perfecte correctie of multifocale contactlenzen die uw zicht op alle afstanden verbetert, wij hebben het allemaal. Onze deskundige contactlensspecialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste contactlenzen en zorgen voor een perfecte pasvorm en comfortabele draagervaring.

Zachte contactlenzen

Zachte contactlenzen zijn gemaakt van flexibel, ademend materiaal dat zich aanpast aan de vorm van uw ogen en een hoog draagcomfort biedt. Deze lenzen zijn bijzonder geschikt voor mensen die hun contactlenzen de hele dag dragen, omdat ze minder snel irritatie en droogte veroorzaken dan harde lenzen. Zachte contactlenzen zijn verkrijgbaar in verschillende typen, zoals daglenzen, maandlenzen, torische lenzen voor astigmatisme en multifocale lenzen voor presbyopie. Onze optometristen helpen u graag bij het kiezen van de juiste zachte lenzen.

Harde contactlenzen

Harde contactlenzen. ook wel bekend als vormstabiele lenzen, zijn gemaakt van een hard zuurstofdoorlatend materiaal dat zorgt voor een perfecte correctie van uw zicht. Hoewel deze lenzen vaak meer tijd nodig hebben om aan te wennen dan zachte lenzen, bieden ze een scherper zicht en kunnen ze ook worden gebruikt voor complexe visuele correcties, zoals astigmatisme. Onze optometristen zorgen ervoor dat uw harde contactlenzen perfect passen en comfortabel zitten, zodat u de voordelen van deze hoogwaardige lenzen kunt ervaren.

Multifocale contactlenzen

Multifocale contactlenzen zijn de ideale oplossing voor mensen die last hebben van presbyopie en zowel veraf als dichtbij scherp willen zien zonder een bril te dragen. Deze lenzen bevatten verschillende sterktes in één lens en zorgen voor een naadloze overgang van veraf naar dichtbij. Multifocale contactlenzen zijn verkrijgbaar in zowel zachte als harde materialen en kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften. Onze optometristen hebben uitgebreide ervaring met multifocale contactlenzen en helpen u graag bij het kiezen van de juiste lenzen.

NIEUW | Alcon water surface lenzen

“Goed onderhoud van je contactlenzen is niet alleen belangrijk voor je ogen,
het zorgt er ook voor dat je langer van je lenzen kunt genieten.”

Contact

Professionele aanmeting van uw contactlenzen.

Wij bieden niet alleen een ruim assortiment aan contactlenzen, maar ook deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het vinden van de juiste lenzen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Onze optometristen zijn gespecialiseerd in het aanmeten van zachte en harde lenzen en kunnen u ook helpen bij het vinden van de juiste multifocale contactlenzen. Wilt u ook graag genieten van het gemak van contactlenzen? 

Maak vandaag nog een afspraak!